Monday, July 11, 2011

belanda, pipit, cewe

TERUNG


RESIPI:
1 genggam ikan bilis
2 labu bawang besar
10 biji cili padi
2 peket terung (boleh pilih nak pangge mana satu)
garam, gula, minyak
*blend 3 di atas
tumis agak kering masuk air dan terung
biar kering, beri perasa

**Anekdot
Resipi daripada Siti Suhana

4 comments:

  1. sedapnya kak..nyum2..sy ada beli semalam, cuma belum sempat masak lagi..hehe...masak jgn kering sgt kak..biar ada kuah sikit...hehe...

    ReplyDelete
  2. sedap.. yum yum.. tapi kalau perut kosong, pening kepala.. he he he

    ReplyDelete
  3. Sue - yag baki dalam satu bekas tau fu fa .. kak beri kak Tipah.... Buat pening lagi kalau makan

    ReplyDelete
  4. Sue - yag baki dalam satu bekas tau fu fa .. kak beri kak Tipah.... Buat pening lagi kalau makan

    ReplyDelete